2014. január 3., péntek

Rémsztorik

Sziasztok! akkor kezdődhet a rettegés? :)

az első rémsztorit elolvashatjátok  a viccesebb, és a rémisztőbb változatában is!


Vicces változat(gyengébb idegzetüeknek)
Véreskéz
Egyszer Sarah-t otthonhagyták szülei. Egyedül volt, és játszott. Hirtelen megszólalt a tlefon Sarah fölvette. Egy mély férfiharg szólt bele: Véres kéz vagyok, és itt vagyok az országodban!Sarah nem törődött vele, folytatta a játékot. Hirtelen meint megcsörrent a telefon. Sarah fölvette: Véres kéz vagyok, és itt vagyok a városodban! Sarah még mindig nem törődött vele, és tovább játtszott. Megint csöng a telefon: Véres kéz vagyo, és itt vagyok az utcátokba!Sharah nem félt igazán, de egy kicsit nyugtalan volt. Ez már közelebbi dolognak tűnt. Hirtelen csengettek.Sarah kinyitotta az ajtót. Ott állt egy félkezű ember.
-Véres kéz vagyok...kaphatok egy ragtapaszt? XD

rémisztőbb változat

Véreskéz
Egyszer Sarah-t otthonhagyták szülei. Egyedül volt, és játszott. Hirtelen megszólalt a tlefon Sarah fölvette. Egy mély férfiharg szólt bele: Véres kéz vagyok, és itt vagyok az országodban!Sarah nem törődött vele, folytatta a játékot. Hirtelen meint megcsörrent a telefon. Sarah fölvette: Véres kéz vagyok, és itt vagyok a városodban! Sarah még mindig nem törődött vele, és tovább játtszott. Megint csöng a telefon: Véres kéz vagyo, és itt vagyok az utcátokba!Sharah nem félt igazán, de egy kicsit nyugtalan volt. Ez már közelebbi dolognak tűnt. Hirtelen csengettek.Sarah kinyitotta az ajtót. Ott állt egy félkezű ember. Sarah felsíkított de akkorra már a véreskéz elkapta a torkát és megfolytotta szegény lányt. mikor a szülei hazaértek a kéz ott várt rájuk! senki sem látta őket soha  többé!
 2. story
Vörös  rózsa

Sétált a néni a piacon. Látott egy lányt. Sötét haja volt, sápadt
arca. Szakadt ruhái. A néninek vörös rózsát kínált. A néni nem kért. A lány szitkozódott. Még meg látja, meg bánja ezt... A néni éjfékor csendben ült a kandalló elött. Itta a kávéját, ölében ült a cicája.Zörögtek az hálószoba ablakon. A cicus elrohant a hálószobába. A néni 10 perc múlva kiment a konyhába. Felkapcsolta a lámpát. Vérrel ez volt írva a falra: ÉN MEGNÉZNÉM A HÁLÓSZOBÁT. A néni rettegett, de bement. A cica a földön...vér vette körül...és egy vörös rózsa mellette... A néni megijedt. Kirohant a szobából. Menekült az ajtóhoz. Futot, futott, ahogy csak tudott. Egy alak ált a rózsabokroknál. A rózsás lány...A bokrok messze votak, de a néni futott. A vilamosnál állt. Rózsás plakát volt a falon... alatta egy piaci rózsaárus kislány... A plakát vagy 100 méterre volt. A néni elfutott a parkba. AZ jó messze volt mint ahol lakott. Leült egy padra. A pad mögött vörös rózsák voltak. De nem látta. Egy alak közeledett. A kislány. A néni futott volna. De nem bírt. Valami szorította. Rózsák... Vörös rózsák... a lány mellé ért.Letépett egy rózsát. megszagolta... majd egy kést vett elő. a néni torkához nyomta... majd elvágta a torkát. A néni torkából ömlött a vér.
A rózsák visszahúzodtak. A halott néni elborult a padon. A lány mellé tette a rózsát, és azt mondta: Én mondtam hogy megbánod...Venned kelett 
volna tőlem rózsát...


én bizti vettem volna XD

najó mára ennyit :) holnap újabb sztorik

sziasztok
 




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése